placeholder
HU EN
mobile
Bejelentkezés
GreenGo Login
belépés
Elfelejtett jelszó
Még nem vagy tag? Regisztrálj!

Kezdd a regisztrálással!

Regisztrálni a weboldalunkon keresztül tudsz. Ehhez egy évnél régebben szerzett érvényes jogosítványodra, személyes adataidra és a bankkártyádra lesz szükséged.

Miután megadtál minden kért adatot, akkor feltöltheted a jogosítványod fényképét az applikációban. Mi 4 munkanapon belül ellenőrizzük a feltöltött adataidat és a jogosítványodat és ha mindent rendben találunk, aktiváljuk a szerződésedet. Ha a jogosítványodat nem Magyarországon szerezted, vagy ha okmányaidat inkább személyesen szeretnéd bemutatni, akkor gyere be ügyfélszolgálati irodánkba, hogy azokat ott ellenőrizzük.

Hogyan találom meg?

Jelentkezz be a weboldalon vagy a GreenGo-applikációban.

A térképen máris megjelennek a szabad autóink! Az egyes járművekre kattintva láthatod azok töltöttségét és becsült hatótávolságát is.

Tervezd meg előre az utazásod! Ha nem azonnal szeretnéd igénybe venni a szolgáltatásunkat, válassz ki egy GreenGót, és foglald le 30 percre díjmentesen! Az autót ez alatt az idő alatt csak Te tudod kibérelni.

Így szedj fel! Tekintsd meg videónkat!

Hogyan indítom el?

Az autók használatához szükséged van a GreenGo-applikációra.

Annyit kell tenned, hogy odasétálsz egy korábban lefoglalt vagy egy szabad járműhöz és a telefonodon, az autó adatlapján található zöld lakat ikonra kattintva beütöd a regisztrációkor megadott PIN-azonosítódat. Ekkor a szélvédő sarkában található kijelzőn megjelenik egy négy számjegyből álló kód, amelyet szintén meg kell adnod a telefonodon keresztül. Ezután az autó automatikusan kinyílik.

Helyezd magad kényelembe! Az indítókulcsot a kesztyűtartóban találod. Vedd ki, majd hagyományos módon tedd a helyére. Ügyelj rá, hogy csak egy kattanásig fordítsd el! Ezután ne lepődj meg, a kézifék alatt található billentyűzet elkezd majd sípolni. Ide üsd be az ötjegyű PIN-azonosítódat, majd nyomd meg a 'kettőskereszt' (#) gombot!

Sikeres azonosítás után (ezt három rövid sípolás jelzi) a fékpedált lenyomva fordítsd tovább a kulcsot, ezzel indítod az autót.

Ne ijedj meg, ha nem hallasz motorhangot, a VW e-up!-oknál csak egy „Ready” felirat jelenik meg a műszerfalon.

Könnyen megnyílok előtted! Tekintsd meg videónkat!
Mindig kéznél!

Töltsd le az ingyenes GreenGo alkalmazást Androidra vagy iOS-re!

Hogyan használom?

Az automata autók használata rendkívül egyszerű és hamar megszokható, de egy kis előképzettség nem árt hozzá.

Elinduláskor a fékpedált lenyomva lehet P (parkolás) állásból D (előremenet) vagy R (hátramenet) helyzetbe kapcsolni. Érdemes álló helyzetben is a féket nyomnod, mert annak felengedésével az autó elindulhat. Előremenetbe kapcsolva ezután már nem kell váltani, sőt ha a B (visszatöltés) módot választod, akkor akár fékpedál nélkül is el lehet vezetni az autót, mert a visszatöltő rendszer megállítja azt.

A gyorsulás és fékezés fogyasztja a legtöbb energiát, ezért ha védeni akarod a környezetünket, akkor amikor csak lehet lassan gyorsíts és próbálj a visszatöltéssel fékezni!

P
park parkolás, az autó rögzítve
R
reverse hátramenet
N
neutral kocsi üresben van
D
drive előremenet, fokozatok nélkül
B
'B' driving mode visszatöltés

Hogyan zárom le?

A megfelelő helyre történő beállást tolatóradar segíti. A manőver befejeztével a sebességváltó kart a fékpedál lenyomása mellett tudod P (parkolás) állásba helyezni. Ha szabályos helyen, a GreenGo zónáján belül parkoltál, ezután két lehetőséged van:

Bérlésed befejezése

Amennyiben nem szeretnéd tovább használni a szolgáltatást, húzd be a kéziféket, kapcsold le a világítást, győződj meg róla, hogy az ablakok fel vannak húzva, majd tedd be a kulcsot a kesztyűtartóba! Ha ég a LED a kulcs mellett, akkor jól tetted a helyére.

Ez után szállj ki, csukj be minden ajtót és az applikációban válaszd ki a bérelt GreenGot – a térképen narancssárga jelölő. Kattints a „lakat” ikonra, majd a következő képernyőn állítsd be a felhasználandó bónuszperceket, kuponokat – ha vannak – és zárd le a bérlésed.

A töltéssel nem kell foglalkoznod, a GreenGo autókat csapatunk rendszeresen tölti

Parkolás

Ha utadat csak megszakítod vagy tudod, hogy rövidesen mindenképp szükséged lesz autóra, érdemes a parkolás funkciót választanod.

Ilyenkor a bérlésedet nem zárod le, viszont jóval kedvezőbb tarifa mellett marad a Te használatodban az autó. Ez az úgynevezett rendelkezésre állási díj, amelyet ugyanúgy perc alapon számlázunk, mint amikor vezeted az autót. Ha így szeretnél megállni, szinte ugyanazt kell tenned, mint a bérlés befejezésénél (váltó parkoló állásban, kézifék behúzva, világítás lekapcsolva, ablakok felhúzva, ajtók becsukva).

A különbséget az jelenti, hogy az autót nem az applikációval zárod le, hanem a kulcson lévő központi zár gombjának a megnyomásával. Ilyenkor a szélvédő mögötti kijelzőn láthatod, hogy parkolásod megkezdődött. Ha valamiért mégsem sikerült a járművet parkolásba tenned, akkor sípoló hangot fogsz hallani, valamint a szélvédőn megjelenő hibaüzenet tájékoztat arról, hogy miért nem sikerült – pl. a kézifék nincs behúzva.

Végeztünk? Tekintsd meg videónkat!
Itt megvárlak! Tekintsd meg videónkat!