placeholder
HU EN
mobile
Bejelentkezés
GreenGo Login
belépés
Elfelejtett jelszó
Még nem vagy tag? Regisztrálj!

Miért közösségi?

Hiszünk a közösség erejében és abban, hogy az egyre jobb körülmények között élő és még jobbra vágyó emberiség egyetlen élhető jövője az ecosharing, vagyis a megosztás gazdasága lehet. Egyszerűen azért, mert ésszerűbb a szükséges pillanatban hozzáférni bizonyos javakhoz, mint birtokolni azokat.
A GreenGo végre elhozta a budapesti közösségi közlekedés legújabb formáját, az e-carsharinget, hogy megkönnyítse számodra a mindennapi közlekedést.
A tömegközlekedéssel szemben a greengóddal nem kell menetrendekhez és rögzített útvonalakhoz alkalmazkodnod, és a saját autóval ellentétben a biztosítás, szervizelés, tankolás vagy a parkolási díj sem a te gondod.

Mi a GreenGónál azon dolgozunk, hogy folyamatosan bővülő autóhálózatunkban mindig találj a közeledben elérhető autót, és a közösségi közlekedés előnyeit tapasztald csak meg.

Miért elektromos?

A közösség ereje mit sem ér, ha nem foglalkozunk a minket körülvevő világgal. Ha az a célunk, hogy könnyítsünk egymás terhein, akkor miért terhelnénk éppen a környezetet, amely az életünkhöz szükséges feltételeket biztosítja számunkra? A GreenGo kompromisszummentes megoldást nyújt a környezetbarát közlekedésre. Az elektromos autózás népszerűsítésével, a zöld rendszámos autók elterjesztésével, illetve a fővárosi töltőhálózat fejlesztésével mindannyiunkért teszünk, éppen ezért a GreenGo szolgáltatásában kizárólag teljesen elektromos hajtású autókat találsz. Bízunk abban, hogy autóink neked is többet jelentenek egyszerű közlekedési eszköznél, ugyanis a praktikus felhasználás mellett a környezettudatosság és a zöldebb jövő hírnökei is.

Miért online?

A GreenGo kényelmes, gyors és praktikus, ugyanis az irányítás mindig a te kezedben van. A GreenGo autóit az online szerződéskötés  után, iOS vagy Android rendszerű telefonoddal azonnal használatba veheted!
A GreenGo rendszerét úgy alakítottuk ki, hogy az rugalmasabb legyen a hagyományos autókölcsönzésnél, így a hét minden napján, éjjel-nappal elérhető, nincs szükség minden használat előtt szerződéskötésre, illetve kulcsok átadására. Fizetéskor a megadott bankkártyádra automatikusan terheljük a használat végösszegét, a számlát pedig elektronikus úton eljuttatjuk hozzád. Ugye milyen egyszerű?
Kattints a regisztráció gombra és kezdj el greengózni!
Tudj meg többet a használatáról!

Nézd meg tutorial videóinkat, és kövesd lépésről lépésre!